Agro Montana

Distributie produse HoReCa

Agro Montana este o firma romaneasca de distributie, de marime medie. Cu un portofoliu de produse care se adreseaza consumului colectiv si HoReCa, acoperind zonele Bucuresti si Ilfov.

Ne dorim sa fim recunoscuti prin profesionalismul echipei, a raportului competitiv calitate produse/servicii oferite, a seriozitatii si nu sa devenim printre cele mai mari firme de distributie.

Echipa noastra este formata din oameni buni, onesti, muncitori si entuziasti, implicati in a oferi servicii profesioniste. Suntem deschisi in a ne adapta continuu, impreuna cu clientii nostri, la schimbarile comportamentului consumatorilor si ale economiei.

Agro Montana

Agro Montana - Distribuitor roman de produse HoReCa

Calitatea produselor

Calitatea produselor este garantata de catre producatori autorizati si certificati la cele mai inalte standarde specifice industriilor. Daca esti in cautare de produse din diferite categorii: bacanie, muraturi, conserve de fructe si legume, dulceturi si gemuri, legume si fructe congelate , condimente , masline , chiar si parmesan si prosciutto, la gramaje medii si mari, acesta este locul unde ca achizitor iti poti satisfice nevoile firmei tale.

Servicii

Consultanta in management operational, astfel impreuna putem sa identificam zonele in care se poate mari profitabilitatea, stiind ca nu intotdeauna reducerea de pret din achizitie este solutia.

Consultanta in vanzari.